top of page

Lichaamsgerichte Therapie

Logo Spiegel-Werk Lichaamsgerichte therapie

wil jij graag meer

loop je aan tegen o.a.

Als lichaamsgericht therapeut in opleiding geef ik individuele sessies.

In deze sessies maken we ruimte om samen stil te staan bij hoe het met je is.

Met aandacht onderzoeken we waar je tegenaan loopt in jouw dagelijks leven.

# ontspanning, plezier, levendigheid

# acceptatie en trots

# eigenwaarde, tevredenheid 

# vertrouwen in jezelf, meer steun

# voelen/aangeven van je behoeften en grenzen

# verbinding met jezelf en anderen

# spanning, perfectionisme

# verlies, schaamte

# afwijzing, teleurstelling

# wantrouwen, onzekerheid 

# moedeloosheid, frustratie

# eenzaamheid

In de sessies werken we vooral met wat je in het hier en nu ervaart; zowel wat je denkt en voelt als wat er in jouw lijf leeft. Ervaringen hebben vaak een weerslag op het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan uitspraken als "een brok in je keel", "koken van woede", "jeukende vingers", "ogen op steeltjes". Ook spanning in je nek of schouders, rugpijn of druk op je borst kunnen wijzen op signalen dat je lijf iets vertelt.

Naar dit verhaal gaan we samen luisteren.

Het is vaak een verhaal over wat je diep vanbinnen beleeft; jouw lichaam weerspiegelt de relatie met jezelf. Veel van wat je in het dagelijks leven doet en laat, denkt en voelt, vindt z'n oorsprong in patronen, overtuigingen en diepgewortelde gevoelens, die soms al zo oud zijn als jij zelf. Het is daarom vaak ook een verhaal over hoe je bent opgegroeid en gevormd; in je vroege jeugd is jouw relatie met jezelf ontstaan. Dit heeft invloed op jouw relaties met anderen en de wereld waarin je leeft.

In een rustige en veilige ruimte ontdekken we samen stap voor stap wat jij nodig hebt om in jouw dagelijks leven de vruchten te kunnen plukken van deze reis in jezelf.

Praktisch:

Elk traject begint met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we elkaar wat beter leren kennen. Na dit gesprek beslissen we afzonderlijk of deze sessies voor jou de beste keuze zijn. Als dat zo voelt, dan plannen we een intakegesprek om een schets te maken van waar de sessies voor jou over mogen gaan. Na groen licht kunnen we afspreken vanaf wanneer en in welke frequentie je met de sessies start.

Belangrijk: als therapeut in opleiding geef ik tegen gereduceerd tarief individuele sessies. Ik werk vanuit mijn opleiding onder supervisie. Dit houdt in dat ik (geanonimiseerde) gegevens bespreek met mijn opleider, zodat ik voorafgaand aan en tijdens het traject zorgvuldig gespiegeld word in wat ik denk, voel en doe. Dit kan betekenen dat ik na een kennismakingsgesprek of intakegesprek (in overleg met mijn opleider) tot de conclusie kom dat andere ondersteuning beter is; dan kan ik jou desgewenst de weg wijzen!

Een kennismakingsgesprek duurt +/- 45 minuten en is kosteloos en vrijblijvend.
Een intakegesprek duurt +/- 60 minuten en daarvoor investeer jij €30,-

Een sessie duurt +/- 75 minuten en daarvoor investeer jij €38,50

Je kunt via email een afspraak maken: info@spiegel-werk.nl

Ook ben je natuurlijk van harte welkom als je wat wilt vragen.


Ik ontmoet je graag !!

bottom of page