top of page
  • Foto van schrijverMaurice Nette

Spiegel-Werk & Winterslaap

Na een boeiend en bewogen laatste kwartaal van dit jaar, waarin ik Spiegel-Werk 'in beweging' heb gebracht, veel moois en waardevols heb mogen beleven, veel heb geleerd en terugkijkend trots en tevreden ben, is nu de tijd aangebroken om noodgedwongen 'vakantie' te nemen. Deze week word ik geopereerd aan mijn arm, waardoor ik een dikke maand geen camera zal kunnen optillen. Ik ga die tijd gebruiken om te reflecteren; hoe was het afgelopen kwartaal; wat heb ik geleerd; wat wil ik anders; hoe ziet Spiegel-Werk er in 2023 uit? Daar heb ik nu alle tijd voor. Fascinerend hoe een tijdelijke handicap ook een geschenk kan zijn.

Ik wil iedereen die Spiegel-Werk op één of andere wijze heeft gesteund enorm bedanken!! En ik verheug me er op om iets na begin 2023 mijn vlucht te vervolgen.

www.spiegel-werk.nl, Bewustzijn, Onderzoek, Beleving, Ervaring, Zelfbeeld, Filosofie, Fotografie, Fenomenologie, Existentialisme, Foto, Praktijk, Fotostudio, Oorsprong, Vorming, Zijn, hier en nu, Gesprek, Sessie, Maurice Nette, Aandacht, Betrokkenheid, Veiligheid,

bottom of page