top of page
  • Foto van schrijverMaurice Nette

Over aanraken, vasthouden en loslaten...

Een aantal nieuwtjes:


* Vandaag de foto's van een Sessie opgestuurd, en de ontvanger was er ontzettend door geroerd en vooral heel erg blij mee. Het blijft moeilijk uitleggen wat een Spiegel-Werk Sessie nou eigenlijk is of doet, maar zulke reacties zijn heel mooi, want dat betekent dat je iemand op een heel diep niveau iets heel waardevols hebt laten ervaren, niet alleen tijdens een Sessie, maar ook door middel van de foto-serie. Hoewel het grootste deel privé blijft, is het voor mij net zo goed een geschenk als voor degene die een Sessie doet.

Foto's van de Sessie verschijnen binnenkort in mijn portfolio.


* Ik heb de tekstbox op mijn homepage aangepast. Minder filosofie, meer over de inhoud van waar Spiegel-Werk over gaat. De filosofie mag ik meer voor mezelf houden. Het is mijn gereedschap. Voor veel anderen is het helemaal niet interessant. Dat heb ik mogen leren :)


* Ik heb ook mijn portfolio aangepast, want het idee om door middel van verschillende foto's van verschillende mensen door elkaar een beeld te geven van 'een Sessie' was leuk bedacht, maar werkt niet. Ik heb nu de foto's van de verschillende personen bij elkaar geplaatst, en laat het verhaal dat ik zou willen vertellen of laten zien los. De foto's spreken voor zich. Des te meer foto's, des te meer er te zien is wat er voor eenieder in zou kunnen zitten. Loslaten, blijft een uitdaging..


* Over loslaten: over iets meer dan twee weken onderga ik een operatie aan mijn arm, waardoor ik de eerste twee weken nog geen pen mag optillen, en afhankelijk van het herstel 1 tot 2 maanden geen camera mag optillen. Vandaar het volgende aanbod in de foto bij dit bericht; nu kan het nog! Hoe het daarna gaat weet ik niet. Een heel vervelend gevoel, maar meer dan loslaten kan ik niet...


Dus mocht je jezelf voor die tijd een geschenk willen geven dat op vele lagen raakt, ruimte geeft en een unieke ervaring is, dan ben je de komende twee weken van harte welkom!!
bottom of page