top of page
  • Foto van schrijverMaurice Nette

Nieuw bij Spiegel-Werk 1/3 (Foto-Sessies en Recensies)

Kleine en grote veranderingen vinden plaats voor en achter de schermen van Spiegel-Werk. Na de laatste Foto-Sessie afgelopen week heb ik voor het eerst gevraagd of diegene een recensie wilde schrijven, en die heb ik vandaag mogen ontvangen. Heel dankbaar, want wie kan beter over ervaringen van Spiegel-Werk vertellen dan iemand die een Foto-Sessie heeft gedaan? In het menu onder het kopje "wat doe ik?" staat nu een pagina met de recensie en de recensies die ik hopelijk nog mag blijven ontvangen.


Ook heb ik de Homepage aangepast. Ondanks de onlangs aan mij doorgegeven wijsheid dat het de kunst is om van een artiest (beginnende ondernemer) te transformeren tot een 'vakman' (professionelere ondernemer), heb ik er toch voor gekozen om iets bijzonders met de foto op de Homepage te doen. Als je kijkt zie je het :) En ja, een website is een soort levend ding, steeds in verandering, dus soms ziet het er even beter uit dan op andere momenten. Daar mag ik mijn weg in vinden. Voor nu vind ik het leuk om nieuws te delen: Een nieuwe blog, een update in mijn portfolio van Foto-Sessies, en binnenkort ander groot nieuws! Spiegel-Werk krijgt binnenkort een interessante en waardevolle uitbreiding van het aanbod, en ook ik heb een transformatie doorgemaakt die ik in woord en beeld wil delen.

Spiegel-Werk in beweging !!


Spiegel-Werk | Foto-Sessie | Recensie


bottom of page