top of page
  • Foto van schrijverMaurice Nette

Hoe ziet het er uit van binnen bij Spiegel-Werk?

Vanavond voor het eerst in de nieuwe Foto-Studio een Sessie gegeven. Hiervoor was het vooral oefenen, roeien met of zonder riemen, en langzaam kwamen de fysieke aspecten van Spiegel-Werk steeds meer tot stand. Eerst de Praktijkruimte, daarna de Foto-Studio. Het was even wennen, sommige dingen kunnen handiger, en zo leer ik steeds meer hoe ik zoveel mogelijk aandacht bij de Sessie kan houden. En ondanks de eerste keer ben ik behoorlijk tevreden over wat er mogelijk was. Nu gewoon veel oefenen met lichtopstellingen, uitvogelen waar de stopcontacten het beste kunnen zitten, hoe ik zo snel mogelijk kan switchen in sferen, enz. Er is nu eindelijk ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk, om me op de fotografie te richten. Des te meer ik dat doe, des te minder hoef ik er aandacht aan te besteden tijdens een Sessie. Win-Win. Hieronder een verzameling van hoe de omschakeling er uit kan zien van Praktijkruimte naar Foto-Studio:


Comments


bottom of page