top of page

Als we elkaar nog niet kennen, vindt er voor een Foto-Sessie altijd eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats in mijn prettige en sfeervol ingerichte praktijkruimte.

In dit gesprek vertel ik over

mijzelf, over Spiegel-Werk, en maken we samen aan de hand van jouw wensen en behoeften een globale inschatting van wat Spiegel-Werk voor jou zou kunnen betekenen. 

Dit gesprek duurt minimaal 30 minuten.

Daarna nemen we een moment om te bepalen of we verder gaan met een 'intake', of dat je het eerst wilt laten bezinken, of dat mijn aanbod niet aansluit bij jouw wensen en behoeften.
In dat geval nemen we afscheid.

Kennismakingsgesprek

Spiegel-Werk, spiegelwerk, Foto Sessie, Portret, Maurice Nette, Spiegel-Werk.nl, Praktijk, Foto Studio, Spiegel, Filosofie, Fotografie, Sessie, Levensbeleving, Zelfbeleving, Zelfbeeld, In Opdracht, Op Locatie, Objecten, Bewustzijn Onderzoek,

Alle gedeelde informatie en ervaringen zijn strikt vertrouwelijk. 

Zie hiervoor ook de pagina Belangrijke Informatie.
 

Indien we allebei een intake willen, dan duurt deze minimaal 30 minuten en kost €30,- 

In de intake gaan we dieper in

op jouw wensen en behoeften. Hier begint het onderzoek naar de relatie tussen jouw Zelfbeeld, jouw Zelfbeleving en datgene

dat jou belemmert.

We onderzoeken samen hoe Spiegel-Werk hierin voor jou ruimte kan bieden.

Na de intake maken we een afspraak voor een Foto-Sessie.

Dit is meestal een enkele Foto-Sessie, maar het kan ook het begin zijn van een proces waarin na verloop van tijd nog een Foto-Sessie gewenst is wanneer dit voor jou helpend is. 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page