top of page

 
 


 

Naast Spiegel-Werk Foto-Sessies bied ik meer diensten aan die ik hieronder globaal zal benoemen. Combinaties, varianten of jouw eigen wensen en behoeften zijn altijd bespreekbaar.
 
Wat ik onder andere aanbied zijn:


*
Thematische Foto-Sessies.
Dit zijn Foto-Sessies waarin vooraf een doel is geformuleerd, zoals foto’s voor een portfolio, voor representatie op social media en/of andere media, maar ook kun je denken aan een Thematische Foto-Sessie waarin je een concreet thema wilt onderzoeken, of een artistiek beeld wilt creëren. Deze Foto-Sessies vinden vooralsnog alleen plaats in mijn Foto-Studio, en de prijs is afhankelijk van het gewenste resultaat. Voel je vrij om te vragen naar mogelijkheden!
 

*
Fotografie op locatie.
Hoewel ik nog geen Spiegel-Werk op locatie aanbied, ben ik wel in te huren voor het maken van een reportage of documentatie van allerlei gelegenheden. Hierbij kun je onder andere denken aan performances, optredens, presentaties, bijzondere bijeenkomsten of weergaven van locaties en omstandigheden.
Waar ik vanwege mijn fascinatie en ervaringen bijzonder bedreven in ben is het fotograferen van uitvaarten of andere beladen bijeenkomsten. Ik vat dit op als
Spiegel-Werk zonder directe interactie, zonder dat ik in de weg loop, maar met alle aandacht voor wat wordt beleefd, wat het moment typeert, en wat daardoor als een onschatbare herinnering kan dienen.
Ook hier geldt dat prijzen in overleg tot stand komen, en dat ik voor meer beschikbaar ben dan ik hier beschrijf.
Stel dus vooral vragen naar de mogelijkheden.


*
Fotografie van objecten.
Een speciale interesse heb ik in het uitgebreid, realistisch én creatief vastleggen van objecten die voor de eigenaar van bijzondere waarde zijn. Hierbij kun je denken aan sculpturen, schilderijen, erfstukken, maar ook (zelfgemaakte) producten en creaties, locaties of andere speciale plekken. Vooral bij persoonlijke objecten of plekken kijk ik vanuit het perspectief van
Spiegel-Werk; wat typeert het object of de locatie, wat is de betekenis, hoe vang ik de persoonlijke beleving van de opdrachtgever in het object of de locatie?
Prijzen komen in overleg tot stand, en voel je vrij om te vragen naar mogelijkheden.
 

*
Fotografie In overleg.
Veel van wat ik niet beschrijf zou toch tot de mogelijkheden kunnen behoren. Informeer daarom desgewenst of een specifieke wens of behoefte tot mijn aanbod behoort. Ik laat me graag verrassen en uitdagen!

Andere Diensten

bottom of page